NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

EL PSPV proclama la candidatura de Jorge Rodríguez en Ontinyent per a les eleccions municipals del 2019

Ratificada ahir pel secretari d'organització, José Muñoz.

Jorge Rodríguez ha sigut proclamat hui candidat del PSPV a l’alcaldia d’Ontinyent. Una candidatura ratificada ahir pel secretari d’organització, José Muñoz i  després dels dubtes que planejaren per la visita realitzada pels agents policials de la UDEF a l’Ajuntament d’Ontinyent on reclamaren accés als correus electrònics personals dels investigats en l’operació Alqueria.

Muñoz va assegurar que la suspensió cautelar de militància no afecta ni invalida la possibilitat de presentar-se a la candidatura i va recordar el que es va dir en setembre.

El secret de sumari del cas Alqueria encara no s’ha alçat i malgrat ho faça en plena campanya electoral, per a Rodríguez, tampoc afectaria.

La visita dels agents de la UDEF un dia abans de la presentació de la seua candidatura fou qualificada per Jorge Rodríguez com una “coincidència innocent”.

L’acte de partit va servir per a fer balanç de les inversions de la Generalitat en la ciutat i per posar en valor la bona política per frenar l’auge de l’extrema dreta com s’ha viscut en Andalusia.

L’acte també va comptar amb la intervenció de la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Mª José Salvador.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.