NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent obri al trànsit la nova rotonda d'entrada en la CV-81

On la Generalitat ha invertit més de 720.000 euros.

Ontinyent ja compta amb un renovat accés des de la CV-81 a la zona sud de la ciutat. La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Mª José Salvador i l’alcalde, Jorge Rodríguez, visitaren ahir la finalització d’unes obres on la Generalitat ha invertit més de 720.000 euros, desbloquejant així una promesa realitzada pel Consell en 2008 i que no van atendre els governs del Partit Popular.

Es tracta d’un punt on la intensitat mitjana és de 12.296 vehicles al dia, amb un percentatge de pesats del 4,9% i al que s’ha donat solució amb una nova glorieta de 24 metres de diàmetre exterior i 16 d’interior que facilitarà l’entrada al nucli urbà al mateix temps que resoldrà els accessos al polígon industrial i a la zona de desenvolupament urbanístic situada a l’entorn de la carretera. Les obres també han inclòs la continuïtat de l’itinerari cicle per als vianants, l’adequació dels passos de vianants a la normativa d’accessibilitat i la substitució de les escales que donen accés a la passarel·la metàl·lica existent per rampes adaptades i accessibles.

Respecte als canvis de sentit, el primer edil aprofitava per demanar paciència al veïnat.

La consellera en la seua visita  a la capital de la Vall va mantenir també una reunió amb els alcaldes de les comarques centrals on va destacar la inversió de 69,7 milions d’euros en 71 actuacions viàries en aquestes carreteres durant aquesta legislatura.

L’actuació en Ontinyent es completarà a les properes setmanes amb l’obertura de les millores efectuades al costat de la passarel·la que recau a l’Institut.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.