NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Aspromivise enceta els actes per a commemorar el seu 50 aniversari

Amb l'exposició benèfica Tan artistes com tu.

Aspromivise ha celebrat el primer acte per a commemorar el seu 50 aniversari amb una exposició benèfica que porta com a títol “Tan artistes com tu”, una mostra de quadres on diferents artistes locals presenten les seues obres creades al propi centre ocupacional.

I es que Aspromivise porta mig segle ja lluitant pels drets de les persones amb diversitat funcional. Així va sorgir aquesta iniciativa que naix de la convivència entres els usuaris del centre i els propis artistes.

A més al Centre Ocupacional s’ha dut a terme un projecte artístic on els  seus usuaris han pogut gaudir de jornades amb artistes locals, obtenint material artístic elaborat conjuntament i que  es posaran a la venda els propers Nadals per a així poder millorar els recursos del centre. Els artistes convidats han estat Carmen Caldes, Patricia Bolinches, Maria Gosalbes, Rebeca Colomer, Ortogràfic i Adela Pons, tots ells artistes xativins i vinculats a Aspromivise.

L’exposició estarà oberta fins al proper 5 de gener de 2019 al carrer Jacint Castañeda número 4  de Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.