NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vallés celebra el dia de la Immaculada Concepció, la seua patrona

Amb una ofrena floral i processó plena de devoció.

Vallés va celebrar el dissabte el dia de la Immaculada Concepció amb nombrosos actes per a mostrar un any més la seua devoció a la Puríssima, la seua patrona. A més de la tradicional missa, el poble va eixir al carrer per a participar en la tradicional ofrena de flors i una solemne processó.

Grans i menuts es van donar cita en la plaça del poble per a lliurar els seus rams de flors a la patrona. Un dia on són molts els veïns dels pobles dels voltants els que visiten i s’apropen per a viure aquest acte, on es va comptar amb la Unió Musical Llaner

Després de l’ofrena començaria la solemne processó on els veïns i més devots, així com la corporació municipal, van acompanyar a la seua patrona amb ciris que envaïen de llum els carrers del poble. L’acte finalitzaria amb un vi d’honor en la Casa de Cultura de Vallés.

Una dia de festa ple de sentiment en el poble de Vallés.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.