NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Reconeixement del Ministeri de Medi Ambient

El Ministeri de Medi Ambient concedeix a Ontinyent el premi Ciutat Sostenible per un projecte d´educació ambiental

Ontinyent ha guanyat un dels premis ‘Ciutat Sostenible’ que concedeix el Ministeri de Medi Ambient i la Fundació Fòrum Ambiental amb el patrocini d'Ecoembes. El ministeri ha distingit a l'Ajuntament en la categoria d'Educació Ambiental pel projecte ‘Ontinyent + Verd + Viu’, que engloba diferents actuacions impulsades des del consistori en aquesta legislatura. El lliurament de premis va tenir lloc al Ministeri de Medi Ambient, fins on es va desplaçar el regidor de l'àrea, Fran Quesada, per recollir un dels sis guardons en altres tantes categories que s'atorgaven per a tots els municipis d'Espanya. Quesada va rebre el premi de mans de la ministra, qui va destacar al regidor el fet de que Ontinyent fora l'única ciutat que era  premiada per un projecte impulsat de manera íntegra des de l’àmbit públic.

El projecte engloba les actuacions dels Camins Escolars Segurs, el Passeig de Benarrai, la revitalització d'un producte local com el Meló d'Or, la participació en el projecte Ciutat educadora, la Mostra de Cinema Mediambiental i els horts urbans.

La tasca continuada durant esta legislatura ha aprofitat per al reconeixement d’un treball per part de l’Ajuntament que es preocupa pel present i futur mediambiental, perquè el repte de les ciutats és aconseguir ser sostenibles generant menys residus, tractant-los adequadament, millorant l’eficiència energètica i intentant generar cada vegada menys pol·lució.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.