NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Recollida d´aliments i joguets per als necessitats en l´hospital

Aniran destinats a Gent de la Consolació

Aniversari solidari. D’aquesta manera s’ha batejat una campanya de recollida d’aliments i joguets que han posat en marxa un grup de professionals de l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. Durant tot aquest 2014 s’ha commemorat el 30 aniversari del centre amb xerrades i conferències de tipus científic, també amb una jornada de cooperació que tenia lloc el 22 d’octubre i que fou el punt de partida d’ aquesta campanya.

Per fomentar la participació s’han disposat cartells per totes les sales del centre. Tot el que vullga col·laborar haurà d’entregar qualsevol tipus d’aliments no peribles com arròs, llegums o oli, joguets amb el seu embolcall original i productes d’higiene com xampú, sabó o bolquers al punt de recollida que hi ha a l’entrada principal de l’hospital.

 

 

Treballadors, usuaris i ciutadans en general... tots poden posar el seu gra d’arena perquè els més desfavorits gaudisquen d’un Bon Nadal. Tenen de temps fins al 22 de desembre.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.