NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent acollirà el proper 30 de desembre la tradicional Cursa Sant Silvestre

Enguany recaptarà fons a benefici d'INCLOU-TEA.

Ontinyent acollirà la tradicional Cursa Sant Silvestre el proper diumenge 30 de desembre, que marca el final de l'any esportiu i congrega milers d'ontinyentins. Amb caràcter solidari, enguany la cita esportiva recaptarà fons a benefici de l'Associació per a l'Educació i Inclusió de persones en l'espectre autista de la Vall d'Albaida (INCLOU-TEA).

La cursa de caràcter festiu té una extensió de 5 quilòmetres, i començarà i finalitzarà a la Plaça Major a partir de les 20:00 hores. Els dorsals amb un cost d'1€, destinat íntegrament a INCLOU-TEA, podran retirar-se des de demà dimecres 19 a Deportes RULL, Piscina coberta d'Ontinyent, Poliesportiu Municipal, a les botigues Kilómetro 42 i Lurbel, i a l'Ajuntament. Així com una hora abans de l'inici de la prova.

A més, els participants rebran regals i avituallament a la finalització de la cursa, i podran participar en sorteigs. Jesús Bordera ha participat de forma altruista en el disseny i impressió, i diferents empreses col·laboradores i comerços locals oferiran obsequis que es sortejaran en el sopar de baix braç que es farà a la cafeteria de la sala Gomis per la nit. Una cita esportiva i festiva on col·laborar en una bona causa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.