NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El diputat de Cultura presenta en Montesa el vídeo resum de la trobada de folklore D'Arrel

La localitat la va acollir a finals de setembre.

El diputat de Cultura, Xavier Rius visitava ahir Montesa per a presentar el vídeo documental “D’Arrel” sobre la trobada de folklore que es dugué a terme del 28 al 30 de setembre a aquest municipi de la Costera. L’acte, que va tenir lloc a la Casa de Cultura va reunir a nombrosos veïns i altres autoritats com l’alcaldessa, Analia Juan i Josep Vidal, cap del servei de Cultura de la Diputació de València

El vídeo barreja les imatges de les actuacions i les activitats desenvolupades al llarg de les trobades “D’Arrel”, en Montesa participaren entre altres, la Unió Musical de Montesa, Carles Dénia i la Petita Orquestra Peiotarie, amb imatges del ric patrimoni dels municipis on s’ha dut a terme.

Aquest vídeo resum s’emmarca dins del cicle de produccions audiovisuals “València és música”, que es vertebra en dues parts diferenciades: uns amb els guanyadors del Certamen de Bandes de Música i uns altres amb les actuacions que es desenvolupen dins de les trobades de folklore “D’Arrel”. Un d’aquests vídeos ja es va presentar a Sumacàrcer i pròximament es presentarà altre a Quartell, les localitats que han acollit l’edició del 2018.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.