NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Alcúdia de Crespins ultima les obres de recuperació del paratge Riu Nou com a zona de bany i esbarjo

Serà prompte una realitat.

La recuperació del paratge del Riu Nou de l’Alcúdia de Crespins com zona de bany i esbarjo va a ser prompte una realitat. Les obres estan ultimant-se i el proper estiu els veïns i visitants podran gaudir d’una zona creada en la dècada de 1980 però tancada des del 2004. Els reiterats intents per revitalitzar el paratge ha estat possible pel govern bipartit que presideix Pepe Garrigós i amb recursos propis de l’Ajuntament, una partida de 70.000 euros inclosa als pressupostos d’aquest 2018.

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer va donar llum verda a la recuperació de l’enclavament i al projecte plantejat. La zona no se recuperarà al seu estat anterior amb una piscina d’uns 170 centímetres ja que la Confederació no autoritza el bany d’aquest tipus. El nou sistema el conformen dues preses escalonades fetes amb pedres que retindran l’aigua per garantir el nivell adequat de cabdal. Els treballs també estan recuperant les riberes del riu, han eliminat el ciment i garantiran la seguretat del bany.

Aquesta àrea d’esbarjo creada en la dècada de 1980 fou molt visitada pels veïns de l’Alcúdia de Crespins i altres localitats de la Costera o comarques veïnes. Ara la seua millora la convertirà en una atracció més per a revitalitzar el municipi.

Així que aquest proper estiu aquest raconet natural de l’Alcúdia de Crespins serà novament un lloc ideal per a refrescar-se i passar el dia amb amics i familiars.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.