NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'alcalde de Canals anuncia oficialment que no es presentarà a l'alcaldia en les properes eleccions

Per motius familiars.

L’alcalde de Canals, Ricardo Requena, ha anunciat oficialment la seva decisió de no presentar-se a la reelecció en els propers comicis municipals de maig de 2019. El seu cercle més íntim ja coneixia la mateixa des de fa uns mesos, que ha seguit una ruta fixada després dels plenaris de novembre i de festes per fer-la pública. Requena, docent de professió, ha expressat que els motius són personals i especialment familiars.

Vinculat a Gent de Canals des de fa 16 anys, una formació independent amb força pes a la comarca, va aconseguir l’alcaldia fa dos després del relleu de Joan Carles Pérez de Compromís. Un temps per a fer balanç on ha destacat les millores i les inversions aconseguides en àmbits com el comercial, benestar social, l’ocupació i el manteniment i accessibilitat dels carrers.

L’anunci d’aquesta decisió ha quedat també reflectida en la salutació oficial del llibre de festes de Sant Antoni, on ha volgut dedicar unes paraules a l’equip de govern, família i veïns.

L’alcalde ha expressat que afronta els mesos que resten de legislatura amb molta il·lusió i una implicació total per Canals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.