NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva conclou la primera fase de recuperació mediambiental de la Vall de les Fonts

Amb la IV edició del taller d'ocupació Centelles.

Hui ha conclòs en Oliva el taller d’Ocupació Centelles IV que ha recuperat mediambientalment la Vall de les Fonts, a més d’altres espais. El taller, d’un any de duració, ha estat format per 20 alumnes dividits en dues especialitzats: repoblacions forestals-activitats auxiliars en conservació i Instal·lacions-manteniment de jardins i zones verdes. La primera fase de recuperació de la Vall de les Fonts ha consistit en la netja manual del fons del riu, amb l’ajuda de menuda maquinària des del tram del Morer fins el Pont del Bolo i també de la part baixa. També s’ha plantat algunes espècies de ribera per oxigenar l’aigua i s’ha millorat la situació de la flora autòctona eliminant la vegetació seca, morta o en mal estat.

Altra de les tasques realitzades pel Taller d’Ocupació Centelles ha estat la col·locació d’un abalisament per a delimitar la zona de vianants.

El taller, que ha comptat amb cinc professionals com personal tècnic i docent ha comptat amb un pressupost total de 466.722 euros, dels que l’Ajuntament ha aportat 38.831 i el Servef 427.890,72 euros. Per altra banda, Oliva ha rebut aquesta vesprada la visita de la consellera de Sanitat, Ana Barceló que ha acudit a la presentació de la revista Cabdells dedicada a la grip de 1918. Una visita que també ha servit per a reivindicar el nou centre sanitari

La cessió gratuïta a la Generalitat Valenciana de la parcel·la de 3125 m2 es va acordar al ple del passat 29 de novembre. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.