NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent aprova el pressupost més inversor de la seua història

Amb el suport de 17 dels 21 regidors de l'Ajuntament.

El Govern d’Ontinyent ha tret avant el seu projecte de pressupost municipal per a 2019, el més inversor de la història de la ciutat amb el suport de 17 dels 21 regidors de l’Ajuntament en el ple celebrat el passat dijous 27 de desembre. La proposta presentada pel regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, comptava al ple amb el vot favorable dels 14 regidors Socialistes, els 2 de Compromís i el de Ciudadanos, així com les abstencions dels 3 regidors de PP i l’únic vot en contra de la regidora d’EUPV.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que la seva aprovació reflecteix els 4 pilars de l’acció de govern: la gestió eficient, les polítiques per a les persones, la promoció econòmica de la ciutat i la participació ciutadana. A més les ajudes obtingudes de Generalitat, Diputació i Unió Europea permetran destinar 10 milions d’euros a accions directes de millora en tots els barris

El projecte de pressupost es va obrir al debat amb els consells ciutadans i els grups municipals el passat mes de novembre, on amb la voluntat dels qui han volgut sumar les seues propostes i del treball dels tècnics implicats han fet possible l’aprovació del pressupost abans de que donarem la benvinguda al 2019.

Per altra part, Ontinyent tornarà a baixar el deute per acumular una reducció del 61% des que en 2011 Jorge Rodríguez arribara a l’alcaldia, concretament de 20’4 a 8’05 milions d’euros. L’amortització del préstec també comportarà una nova reducció en els interessos que el consistori paga als bancs. En 2010, l’Ajuntament d’Ontinyent va arribar a pagar 869.713 euros en interessos, reduint-se progressivament fins a arribar a la xifra de 154.116 euros per a 2019, més de 715.000 que es deixen de pagar als bancs i que es poden destinar a millorar la ciutat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.