NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Involucrar a la ciutadania en les estratègies locals

La comissió 'Pensem Ontinyent' llança tres activitats per a desembre on involucra a la ciutadania en l´elaboració destratègies socioeconòmiques de futur

Jornades sobre urbanisme, un projecte d’impuls a emprenedors i un estudi sobre empreses locals del sector tèxtil. Aquestes són les activitats que arranquen al mes de desembre i que naixen en el si de la comissió “Pensem Ontinyent” del Consell Econòmic i Social (CES) de la ciutat. L’objectiu? Involucrar a la ciutadania en l’elaboració d’estratègies socioeconòmiques de futur.

La primera de les jornades d’uranisme tindrà lloc el 15 de desembre al C.C. de Caixa Ontinyent amb les ponències “La ciutat social, participació a l’àmbit urbà” i “Regenerar la ciutat. Revolució urbana 4.0” amb un posterior taller i col·loqui.

La segona de les actuacions és “Llançadera d’emprendedurisme solidari i sostenible d’Ontinyent” que tractarà de reunir emprenedors amb projectes que tinguen punts en comú per buscar sinèrgies i tutoritzar la creació de projectes d’empresa.

Serà el dia 11 quan tindrà lloc també al C.C. Caixa Ontinyent una jornada per donar informació als emprenedors. Finalment, s’iniciarà un estudi sobre les empreses locals del sector tèxtil que ha estat proposat i realitzarà la Universitat de València.

Activitats totes elles que fan dels agents socioeconòmics el cor de la promoció econòmica. Motiu pel qual es va dotar al CES d’una partida pròpia que augmenta de dotació any rere any.

La comissió “Pensem Ontinyent”, creada enguany, s’afegeix a les Comissions de Foment de l’Activitat Econòmica Urbana i la Comissió d’Innovació que ja estaven funcionant i a través de les quals s’ha impulsat accions com el Fòrum Imast, Ontinyent al carrer o la Fira de Tendes i Tapes. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.