NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent tanca el VII Festival de Circ i Teatre al Carrer

Ha comptat amb 11 espectacles.

Ontinyent va inaugurar el passat divendres 21 de desembre la setena edició del Festival de Circ i Teatre amb l’espectacle de música amb acrobàcies “Folta...Dos”, la proposta d’animació lúdic-cultural de l’Ajuntament dins la campanya de Nadal “Ontinyent Il·lusiona”.

El pàrquing de l’antiga fàbrica de Paduana acollia una representació amb una cridanera posada en escena que incloïa un piano com a element bàsic, i que reunia públic de totes les edats d’Ontinyent i la comarca.

La programació s’ha desenvolupat amb actuacions gratuïtes la major part a l'avinguda de Sant Francesc i les places de la Concepció, la Coronació, de Sant Domingo, del Mestre Ferrero, del Poeta Vicent Andrés Estelles i de Pere IV. Així com també de pagament, ja que al teatre Echegaray s’han fet dues funcions.

L’activitat va continuar el dissabte 22 de desembre, on els jocs tradicionals van recordar la infantesa dels més majors. Altres amb acrobàcies i representacions itinerants com la de Miss Umbrel.la van omplir d’il·lusió a tot el públic assistent gràcies als jocs de malabars i equilibris acompanyats de música 

Paradís Pintat”, l’espectacle de clown de la Companyia Pepa Plana guanyador del premi Zircolina 2017, va omplir el Teatre Echegaray en la seua cita.

Una programació intensa que va baixar el seu teló ahir amb el llenguatge del circ com a protagonista i que ha portat un total d’11 espectacles als carrers de la ciutat oferint cultura per a grans i menuts durant aquests dies nadalencs.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.