NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els majors de la Residència Asilo Hospital Nuestra Señora de la Soledad d'Ondara pinten junt als artistes d'ADAMA

Un gran llenç.

Els majors de la Residència Asilo Hospital Nuestra Señora de la Soledad d’Ondara van rebre una visita molt especial el passat divendres. ADAMA, l’Associació d’Artistes de la Marina Alta, ha volgut començar aquest 2019 amb un repte nou: anar cada any per les residències dels més grans de la comarca per gaudir de la pintura amb ells

Per a tancar aquestes festes nadalenques, van celebrar un bon berenar amb coca i una xocolatada amb els majors, que van rebre com a regal una obra personalitzada dels artistes que formen part del col·lectiu.

I tant que es van animar. Amb pinzell en mà i tot un ventall de colors, els majors gaudiren pintant un gran llenç que es quedarà exposat en les dependències de la residència.

Una vesprada diferent, plena d’art i regals, on tots van acabant pintant amb un gran somriure.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.