NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els Reis Mags són aclamats pels xiquets d'Ontinyent

En una cavalcada plena de balls, màgia i fantasia.

La mirada de milers i milers de xiquets s’il·luminaren aquest dissabte com cada 5 de gener per la vesprada amb el pas de Melcior, Gaspar i  Baltasar pels carrers d’Ontinyent, una cavalcada retransmesa en directe per la TV Comarcal i que va comptar amb moltes particularitats. Una d’elles és la presència matutina a l’edifici consistorial de Jacobo que fou rebut per l’alcalde, Jorge Rodríguez. Jacobo anunciaria als més menuts congregats en la plaça de la Vila de l’arribada dels Reis Mags per la vesprada-nit.

En la capital de la Vall d’Albaida, els Reis acudirien, com de costum, a la parròquia de Sant Josep per a realitzar l’adoració. Des d’eixe punt es donaria per iniciada la cavalcada, a la que es sumarien Ses Majestats al final damunt de carrosses en un recorregut que culminaria en la plaça de la Vila. Una cavalcada que compta amb una llarga tradició que es remunta al 22 de desembre de 1933 i que a partir de 1971 ja es fa càrrec l’Associació d’Amics dels Reis Mags d’Ontinyent.

La desfilada l’encetarien els xiquets de funky del ballet Masters acompanyats d’una batucada. El següent seria el del grup de balls de Saló d’Ontinyent, basat en la pel·lícula Coco i la celebració del Dia dels Morts de Mèxic.Un recorregut màgic on l’esperit del Nadal va quedar patent amb aquest altre ballet de Masters I un espectacular ballet Òpera recreant “Alicia, en el País de las Maravillas”

Per fi arribaria Melcior, el primer Rei en fer aparició per ser el més major. El seu seguici el formen l’estendard, cavalls amb banderins i 10 torxes. Li seguiria Gaspar i per últim Baltasa

Amb la plaça de la Vila plena de gom a gom, Ses Majestats oferiren els seus cofres plens d’encens, or i mirra a Josep, Maria i Jesús que formen el naixement vivent; regals que donen origen a aquesta tradició. Una llarga cua de públic esperaria el seu torn per saludar als Reis Mags que eixa nit repartirien regals a cadascun dels xiquets ontinyentins.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.