NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El IV Clariano Trail d'Ontinyent obri el calendari esportiu a la ciutat

Primera prova de rellevància del 2019.

El IV Clariano Trail d’Ontinyent encetarà el calendari esportiu a la ciutat aquest proper diumenge dia 13.  La cursa organitzada per l’Ajuntament i l'empresa 3 Direccions compta amb la col·laboració de la marca esportiva Lurbel. Per segon any consecutiu, el “Clariano Trail” s’integra dins del  VIII Circuit Trail Valencia-Cajamar

La cursa arrancarà a les 8:45 hores amb dues distàncies a les que poden participar tant esportistes federats com a no federats. Una de les proves serà de 22,3 i l’altra d’11,3 quilòmetres, però que en el cas d’aquesta última no presentarà menys dificultat per ser més curta

El circuit de les dues proves tindrà eixida i meta en el Poliesportiu i una part comuna des de l’eixida fins al quilòmetre 5.7, després d'haver passat el Pou Clar. La cursa curta compta amb un desnivell positiu de 470 metres, mentre que a la llarga hi haurà un desnivell de prop de 1.000 metres positius. En tots dos casos hi haurà un màxim de participants per cada prova per raons de sostenibilitat i organització.

El IV Clariano Trail és la primera prova de rellevància que acollirà Ontinyent aquest any i les inscripcions poden fer-se a la web www.trailvalencia.es fins el dijous.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.