NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

105.751 persones han visitat el Betlem Monumental de Xàtiva en la seua 28º edició

4598 diàries.

En Xàtiva, la campanya de Nadal i Reis s’ha saldat amb un total de 105.751 visites al Betlem Monumental de l’Albereda en la seua vint-i-vuitena edició; 4598 diàries, una xifra quantiosa però un poc menor a la de l’any passat on es comptabilitzaren 7.000 visites més. Tot i així la valoració de l’equip de govern és positiva ja que remarca la importància d’aquesta atracció com una eina clau de dinamització econòmica i turística.

El Betlem ha estat obert 23 dies, del 15 de desembre fins al 6 de gener, dia de Reis i moltes i llargues han sigut les cues per entrar als vora 1.600 m2 d’instal·lació de forma totalment gratuïta i en horari de 10 del matí a 10 de la nit ininterrompudament. Enguany, a més, s’ha invertit en millorar l’accessibilitat, especialment a les persones amb diversitat funcional, gràcies a la col·locació d’un sòl de seguretat en gran part de la instal·lació.

El que s’ha consolidat com el betlem més gran d’Espanya ha ofert una recreació d’espais que configuren un xicotet poble on es distribueixen, entre altres elements, un mercat, horts reals amb fruites i verdures, cases d’artesans, representació d’oficis tradicionals, un llac de 250m2, fons amb aigua corrent, un pont o un molí. Ha estat muntat pels membres de la Brigada de Parcs i Jardins que sempre aprofiten totes les materials que tenen a l’abast com piles de pedra, finestrons, portalades o rodes d’esmolar. Un exemple, per tant, de reciclatge i aprofitament de materials en desús.

El Betlem i totes les activitats organitzades al seu voltant han fet que cada dia fora dia de festa a la capital de la Costera.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.