NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

En Xàtiva la cavalcada dels Reis Mags reuneix en l'Albereda a milers de persones

Van estar acompanyats de tot tipus de personatges, animacions, música i carrosses.

 L’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar va generar gran expectació entre els més menuts de Xàtiva, protagonitzant una cavalcada multitudinària i amb molt de color que s’encetava des de l’antic cinema Avenida recorrent tota l’Albereda. Durant la desfilada, els Reis Mags van estar acompanyats de tot tipus de personatges, animacions, música i carrosses.

Els xiquets foren els grans protagonistes que s’amuntegaven en primera fila portant grans bosses s’omplirien de tot tipus de llepolies i caramels repartits pel col·lectiu faller. Tots ells tenien molt clar quins regals serien els elegits d’enguany

La música va animar cada instant d’aquest esdeveniment, el més màgic de l´any a càrrec de la Banda de la Primitiva Setabense, la Vella, que encetaria l’acte i diferents batucades on la percussió convidava a ballar.

Les diferents carrosses van posar el punt de color com aquesta de grans cignes i  els balls es succeïren durant tot el recorregut, com una de majorets; altra de dansa oriental; de tipus tribal i una última plena de piruetes i acrobàcies a càrrec del grup Fantasy de Canals 

També es va homenatjar a altres cultures  com va ocorre amb aquest gran dragó xinés i els cavalls de desfilarien amb gran elegància i majestuositat. La segona part es va centrar exclusivament en Ses Majestats. Primer el seguici de Melcior portant  l’or i el Rei damunt de carrossa saludant a tothom; li seguiria el seguici de Gaspar amb l’encens com regal i un Rei ben orgullós d’haver arribat a Xàtiva. Per al final el seguici de Baltasar amb la mirra i el seu provinent d’Àfrica.

Al finalitzar la cavalcada, els Reis baixarien de les seues carrosses per ser rebuts per la corporació municipal amb el seu alcalde, Roger Cerdà al capdavant. D’ací entrarien al betlem monumental per  fer l’adoració. Tota Xàtiva els acomiadaria amb un gran castell de focs d’artifici.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.