NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàbia fa balanç de les principals accions del Govern durant el 2018

La gestió ha continuat la tendència de treballar pel poble.

L’Ajuntament de Xàbia ha fet balanç del 2018 per a mostrar les prioritats que han marcat l’acció del Govern i conèixer en quin punt es troben del pla que van encetar en 2011 i reafirmar en 2015 amb l’objectiu de crear una ciutat més sostenible, amb millors serveis, centrada en les persones i on els veïns, empreses i visitants tinguen més oportunitats. Un any on s’han portat a terme mesures enfocades en el turisme responsable.

Una fita històrica ha estat el pla antiincendis, així com la millora de la gestió d’AMJASA, l’empresa pública d’aigües, que s’ha consolidat com a referent.

El 2018 es va centrar molt en les persones, on s’han multiplicat x 5 els recursos destinats a les famílies i persones necessitades

En matèria d’educació, per davant el Pla Edificant amb prop de 8 milions d’euros per a infraestructures. També s’està treballant en l’elaboració  del nou Pla General orientat a afavorir l’economia local i posar-se al costat del xicotet constructor.

En 2018 s’han tret endavant licitacions importants i necessàries com la de l’Auditori o el pont de Triana.

A nivell cultural, Xàbia ha consolidat una programació ambiciosa i de qualitat amb activitats gratuïtes setmanals durant tots els mesos. A més, 2018 va ser l’any de l’Arxiu Municipal, que garanteix la memòria local, i on s’han sumat elements nous en patrimoni.

Les portes de l’Ajuntament han estat sempre obertes per a escoltar a la ciutadania.

Des de l’ajuntament s’ha destacat que durant el 2018 la gestió ha continuat la tendència de treballar pel poble.

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.