NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Lola Prats es presenta com Festera de Gràcia Infantil de Canals

En un acte emotiu i ple de música amb l'actuació de la guanyadora de la Voz Kids, Melani.

El pavelló municipal Ricardo Tormo de Canals es vestia de gala un any més el dia de Reis per acollir la presentació de la Festera de Gràcia Infantil del 2019, la xiqueta Lola Prats Penadés i la seua Cort d’Honor. La protagonista va rebre la banda acreditativa del seu càrrec de mans de la seua antecessora, Melina Sancho.

Les seues cosines i també festeres als anys 2008 i 2016, Encarna Penadés i Encarna Vila foren les encarregades de portar endavant la presentació d’un acte on es dóna a conèixer als representants infantils de les festes de Sant Antoni.

La festera del 2018, Melina Sancho que pujava a l’escenari acompanyada per l’alcalde, Ricardo Requena fou l’encarregada de passar el relleu després d’un any on ella ha sigut la representant de tot el poble canalí.

Lola Prats viurà aquesta experiència única acompanyada de la seua Cort d’Honor formada per Sara Lloret, Teresa Mira, Eva Mª Jorgues, Karla Maset, Lucía Lillo i Teresa Lillo. Després de la seua proclamació ella seria l’encarregada de posar les bandes a cadascuna d’elles. També es presentaren als festers infantils Vicent Julve, Bandera Infantil i Pedro Miñarro, Cuiros Infantil.

La mantenidora fou la tia de la Festera de Gràcia i també festera l’any 1977, Emilia Montagud Penadés que va destacar les qualitats de Lola i va aprofitar l’ocasió per a presentar-la a tot el poble de Canals.

A més li recordaria a Lola que passarà a la història com la primera Festera de Gràcia Infantil amb la declaració de la festa com d’interés turístic nacional.

L’actuació de l’acte fou una autèntica sorpresa per a tots els presents. Melani, guanyadora del concurs La Voz Kids 4 va conquerir al públic amb la seua veu que és tot un prodigi de la lírica.

El seu concert s’encetaria amb el seu primer single “Vivo por ella”, homenatge a la cançó d’Andrea Bocelli. Moltes foren les peces cantades per Melani, algunes d’elles de Disney com el tema central de Frozen que va comptar amb la implicació de la festera de Gràcia

L’acte es tancaria amb altra actuació, la del tenor Vicent Romero i la Canalense que interpretaren en directe l’himne regional.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.