NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent adquireix el Molí Descals del segle XV al marc del projecte Riu Viu

I Xàtiva declara Bé de Rellevància Local la xemeneia més alta de la Comunitat.

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat l’adquisició del Molí Descals, un edifici del segle XV que permetrà avançar en el desenvolupament dels objectius del projecte “Riu Viu”. Aquest contempla actuacions per a integrar el riu Clariano amb el nucli urbà i l’execució de zones verdes, infantils i d’oci

L’acord finalment s’ha tancat per un import de prop de 60.000 euros.

Aquest edifici construït al 1415 i catalogat com a Bé de Rellevància Local s’ubica en una parcel·la de 4000 m2 adjacent al futur Museu Tèxtil.

A banda dels usos que es determinen per a l’edifici, es respectarà l’ús dotacional que està previst al Pla General d’Ordenació Urbana. El destí del Molí Descals podria ser un museu etnològic on mostrar la seva pròpia maquinaria i l’extensa donació d’elements etnològics que va fer a l’Ajuntament la família Galiana.

Per la seua part, l’Ajuntament de Xàtiva preveu declarar en breu Bé de Rellevància Local la xemeneia més alta de la Comunitat Valenciana. Aquesta compta amb 50 metres d’alçada, forma part del conjunt de l’antiga Paperera de San Jordi i va ser construïda l’any 1942 per Josep Goig Lorente.

La declaració forma part de l'expedient en marxa per a catalogar com a Béns de Rellevància Local una quinzena d'elements del patrimoni de Xàtiva.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.