NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Càritas Gandia celebra el seu 50 aniversari amb nombrosos actes commemoratius

Al llarg de tot l'any.

Càritas Gandia celebra aquest 2019 el seu 50 aniversari amb una àmplia programació d’actes commemoratius amb el lema “Ahir, avui i sempre”. Al llarg de l’any es realitzaran diverses xerrades i taules rodones. Els objectius de la celebració són entre altres sensibilitzar la societat en el quefer de Càritas en el passat i en l'actualitat, donar a conèixer l'acció social en aquests 50 anys i rememorar la història de l'entitat.

El cartell anunciador ha estat realitzat per l'artista Toni Durà i el logotip per la dissenyadora Eva Nieto.

Aquest mes de gener inicia una sèrie d'actes per celebrar aquests 50 anys de la seva acció caritativa a la ciutat que pretenen arribar a tot tipus de públic i abordar la realitat social des de diferents àmbits. El dia 16 hi haurà una conferència.

El 15 de febrer s’abordarà el perfil de la dona dins de l’entitat en altra tertúlia. El divendres 1 de març es celebrarà una desfilada de moda de la botiga Koopera al Palau Ducal dels Borja.

A l'abril es coneixeran els guanyadors d'un concurs de microrelats entre els diferents centres educatius de Gandia. Ja al maig tindrà lloc l'acte central del 50 aniversari amb una Eucaristia i posterior dinar de germanor. Durant l’estiu gaudirem d’una exposició fotogràfica i de concerts de música. Ja en octubre, es celebrarà una taula rodona sobre medi ambient en col·laboració amb el campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València.

El 28 de novembre tindrà lloc un Sopar Gala a càrrec del xef estrella Michelin, Manuel Alonso, en la qual es lliuraran els reconeixements a les Empreses Amb Cor de Càritas Gandia i es presentarà el llibre commemoratiu del 50 aniversari.Per acabar, al desembre, hi haurà una "Marxa Popular" amb motiu del Dia de la Sagrada Família. Càritas Gandia ha convidat a la ciutadania a participar en els diferents actes per a celebrar l'aniversari de l'entitat i recaptar fons amb què finançar els seus projectes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.