NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els Reis Mags arriben a Albaida protagonitzant una gran cavalcada

I representant l'adoració del Betlem.

Després d’haver rebut la contestació de les cartes enviades a Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient visitaren Albaida disposats a repartir regals i il·lusió a majors i menuts. La fantasia però també les tradicions van estar presents en la gran cavalcada encetada pel millor folklore valencià a càrrec del grup de danses la Vall.  Carrosses plenes de regals o de  ninots de neu van donar pas a més coreografies aquesta protagonitzada pels membres de l’escola Masters Ballet d’Albaida. No faltaren  Josep i Maria en burret viatjant cap a Belén però sens dubte el més esperat fou l’arribada dels reis, que ho feren en carrossa. Així tant Melcior com Gaspar i  Baltasar assentaren sobre els seus genolls als xiquets de la localitat per conèixer que els havien demanat. Enguany els Amics del Reis Mags d’Albaida van incloure tres grups a la cavalcada, junt a les danses amb torotes, sacs de gemecs i tabal, fent ballar als cavallets i acompanyant a Melcior amb un grup de percussió i dolçaines. A més, una nova peça musical va acompanyar als reis d’Orient creada expressament pel grup Raval Jussà en el seu 25 aniversari.

Després del seu llarg periple per tot el món, Ses Majestats foren rebuts pels membres de la corporació municipal i per a ells foren les claus de la ciutat. Seguidament ja en la plaça Major participarien en la representació i adoració del Betlem amb  Jesús, Maria i el xiquet Jesús

Ja al portal de Betlem, els Reis entregarien els seus regals a Jesús plens de simbolisme.

No va faltar un gran castell de focs d’artifici per acomiadar a tants màgics personatges

Un dia abans i per amenitzar la seua arribada, el seguici reial va instal·lar el seu campament a la Plaça Major on els patges reials s’aproparen per saludar a tots els xiquets i xiquetes allí congregats. Ja per la nit, els Reis d’Orient arribarien a la Covalta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.