NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Miquel Lorente es presenta com candidat a l'alcaldia per Xàtiva Unida

En un acte públic a la plaça de la Bassa.

Esquerra Unida de Xàtiva que concorre a les eleccions municipals de maig com Xàtiva Unida ha presentat al seu candidat a l’alcaldia, Miquel Lorente en un acte públic celebrat a la plaça la Bassa i que va comptar amb una gran assistència. Al seu discurs, el portaveu de la formació, actual primer tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat va assenyalar que la política del col·lectiu serà escoltar totes les veus de la ciutat i facilitar les seues aportacions.

Esquerra Unida va aconseguir en 2015 un resultat històric, amb cinc regidors i fou la segona força més votada, superant al PP. Per a aquestes eleccions, l’objectiu marcat no és altre que guanyar.

Lorente, a més, va emplaçar a l’alcalde i candidat a la reelecció pel PSPV, Roger Cerdà, a debatre públicament sobre el futur de la ciutat, en tres debats, un al mes de febrer a maig i sobre temàtiques clau. Pel que fa l’acte de Xàtiva Unida, la cultura va estar molt present amb música de Noe i del cantaor Pep Gimeno Botifarra i amb la pintura de l’artista xativí Josep Almiñana que va realitzar un quadre al·legòric de la ciutat, concretament una estampa ben recognoscible de de la font dels 25 dolls.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.