NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Olleria presenta el projecte "Elles"

Amb una àmplia programació cultural on les dones són les protagonistes.

L’Olleria ha presentat el projecte “Elles”, una proposta multidisciplinar per posar en valor el treball de les dones creadores i artistes locals. Aquesta iniciativa sorgeix després de l’aprovació del Pla d’Igualtat Municipal en 2018 i veure en la recollida de dades la manca de la presència de la dona en l’oferta de la programació cultural del poble.

El projecte naix de la col·laboració de la regidoria de Benestar Social i la de Cultura; i comptarà amb àmplia programació amb concerts, teatre i xerrades.

Arrancarà aquest dissabte dia 12 amb un concert de Maia, i continuarà amb una xerrada sobre la dona i la ciència amb Clara Garcia i Marga Vadillo, la presència de Noe, Eva Dénia i Merxe Martínez, un documental amb Tania Balló,  el jazz d’Eva Romero i el monòleg de Paula Llorenç. La cloenda serà el 16 de març amb l’actuació de les XL.

Un reconeixement al treball de les artistes de l’Olleria on elles són les protagonistes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.