NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les obres de consolidació del pont del Pou Clar a Ontinyent obliguen a tallar la carretera CV-655

Fins el proper dimarts.

Amb motiu de les obres de millora del pont sobre el Pou Clar a Ontinyent, la carretera CV-655 romandrà tallada al trànsit entre Fontanars dels Alforins i la CV-81 fins dimarts que ve dia 15, en horari diürn. L’itinerari alternatiu serà pel carrer Carril, CV-660. Amb aquesta actuació, en la qual l'àrea provincial de Carreteres invertirà 115.000 euros, es dotarà el pont d'un sistema de contenció de vehicles per a millorar la seguretat.

En l'actualitat, el pont tan sols disposa d’ una barana escalable que a més es troba molt deteriorada a causa de l'acció de la climatologia i diferents impactes de vehicles. Per a solucionar-ho, l'àrea de Carreteres de la Diputació de València ha programat la col·locació d'un nou sistema de contenció tipus N2, així com la substitució de la barana actual per una altra no escalable. Addicionalment es repararan els desperfectes existents en la llosa del pont provocats per impactes de vehicles

 Aquesta actuació forma part del projecte de millora del drenatge i la seguretat viària en diverses carreteres de la demarcació de L'Alcúdia, que inclou més d'una vintena d'obres a les comarques de La Costera, La Canal de Navarrés, La Safor i La Vall d'Albaida, amb una inversió global de 1,6 milions d'euros.

En conjunt aquesta àrea ha executat o té previstes a la comarca de La Vall d'Albaida inversions per valor de 8,9 milions d'euros en diferents projectes. A aquest pressupost hem de sumar, a més els prop de 600.000 euros anuals que la corporació inverteix des del servei de Conservació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.