NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de Gandia rep a la guanyadora del premi de la CV del I Concurs Nacional Ahora vamos andando al cole

Ella és Galya Ivanova.

L’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant,  i la regidora de Polítiques Educatives, Laura Morant, van rebre el dimarts a l’Alcaldia la xiqueta Galya Ivanova Taneva d’11 anys alumna de 5é de Primària del CEIP Les Foies del Grau i guanyadora recentment del premi de la Comunitat Valenciana del I Concurs Nacional “Ahora vamos andando al cole”, convocat per Fundación Mapfre i Stop Accidentes.

A més, opta al Premi Nacional entre les 7 comunitats autònomes finalistes, el qual s’anunciarà durant el present mes de gener.

Al concurs va presentar el dibuix titulat “Lo mejor para mejorar el mundo”. Ha sigut premiada amb una bicicleta i un casc

Es tracta de la primera edició d’un concurs de cartes i dibuixos a nivell nacional, amb l’objectiu d’aconseguir comportaments segurs en el camí escolar. També pretén conscienciar els més menuts perquè es convertisquen en ciutadans del segle XXI i comprenguen la necessitat d’una mobilitat sostenible i segura. El Premi Nacional consistirà en el lliurament a la classe de l’alumne guanyador d’un viatge o excursió que podran triar valorat en 3.000 euros, així com material educatiu/esportiu per valor de 1.000 euros per al seu centre educatiu.

La guanyadora a més va donar uns consells.

L’acció té en compte diverses línies estratègiques del IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana en qüestions de promoció de la salut i per tal d’augmentar la qualitat de vida com reduir la contaminació i el sedentarisme en la infància o impulsar una mobilitat sostenible.

Amb aquesta iniciativa s’incentiva un model de convivència en un espai compartit, i orientat a la problemàtica dels desplaçaments diaris de la comunitat escolar.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.