NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Plaça d'Espanya de Gandia tindrà un xicotet bosc mediterrani

Amb 35 arbres de 15 espècies diferents.

La Plaça d’Espanya de Gandia comptarà amb una important zona d’arbratge i ombra. Amb un pressupost de 10.000 euros, l’objectiu és recuperar el bosc mediterrani al centre de la ciutat, gràcies a la col·laboració en el disseny del tècnic municipal i Cap de Parcs i Jardins, Rafa Garcia i el botànic Claudi Sendra.

S’hi estan plantant 35 arbres de 15 espècies diferents, fonamentalment autòctones i de fulla gran com el roure valencià, el llidoner, el surer, la sequoia, el fleix, el magnoli o el llentiscle.

Tot i que no es tracta de cap nova reforma de la plaça, ja que s’hi actuarà sobre les quatre illes verdes existents, s’aprofitarà per reparar alguns elements existents i incorporar un joc d’equilibris de fusta en terra.

La iniciativa s’emmarca dins el Pla d’Ombres posat en marxa durant la legislatura per l’àrea de Gestió Responsable del Territori, incorporant propostes del veïnat, amb l’objectiu de dotar d’espais verds places i carrers de Gandia, protegint del sol i lluitant contra el canvi climàtic. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.