NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La UPV, FAES i Foment subscriuen un conveni de col.laboració

Per al desenvolupament acadèmic, científic i cultural de la comarca.

Contribuir al desenvolupament acadèmic, científic i cultural de la societat de la Safor. Aquest és l’objectiu del conveni de col·laboració subscrit ahir per tres entitats: la Universitat Politècnica de València, la Federació d’Associacions i Empresaris de la Safor, FAES i Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia que va tenir lloc en la seu d’aquesta última organització. La transferència de coneixements protagonitzarà gran part de les accions

El conveni permetrà que els estudiants de la UPV participen en accions de FAES i Foment que desenvolupen estudis i projectes de final de Grau o Màster en matèries d’interès d’aquestes organitzacions. Les organitzacions cooperaran per a organitzar programes de formació del personal tècnic de FAES, Foment i de les associacions que les integren.  Unes accions que repercutiran no només en les empreses i teixit productiu sinó en tota la societat ja que, per exemple, la UPV podrà contar amb més espais per a desenvolupar les activitats de la seua Universitat Sènior o accions per a famílies i públic preuniversitari com és la Setmana de la Ciència.

Així el coneixement, experiència i habilitats de la UPV i del seu Campus de Gandia es traslladen fora de l’àmbit acadèmic, tant al sector productiu com a la societat en general.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.