NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ivace implanta l'enllumenat públic d'alta eficiència energètica a Bellreguard

Amb un pressupost de 440.000 euros .

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent i la directora de l’Ivace, Júlia Company han visitat Bellreguard per a conèixer el nou enllumenat públic d’alta eficiència energètica del municipi. En concret s’ha renovat el 50% del seu enllumenat i pròximament s’iniciaran les obres per a renovar el 40% del de la zona de platja. En total, 1.047 lluminàries de renovació de les quals l’Ivace ha donat suport amb un total de 440.000 euros, 293.108 de préstec i 146.554 euros de subvenció.

Aquest canvi de tecnologia ha permès reduir notablement la factura energètica del municipi i l’emissió de tones de CO2 a l’atmosfera.

A la comarca de la Safor, l’Ivace ha destinat des del 2016 un total d’un milió d’euros en 7 localitats: a més de Bellreguard, Xeraco, Xeresa, Palmera, Palma de Gandia, Benirredrà i La Font d’en Carròs.

Totes aquestes ajudes s’emmarquen dins del Programa d’Enllumenat Públic que està dirigit a municipis de menys de 20.000 habitants. Entre les mesures d’estalvi i eficiència energètica sufragades destaca la substitució de les lluminàries per tecnologia LED, la implantació de reguladors de flux lumínic i dels encesos i apagats dels punts de llum o la incorporació de rellotges astronòmics, ajustats a l’hora solar. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.