NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent presenta la seua programació cultural semestral

Amb un homenatge a Queen i dos espectacles que reivindiquen a la dona.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat la seua programació cultural per al pròxim semestre, que comptarà amb l’espectacle “We Love Queen” i dues representacions que reivindiquen a la dona com a cites més destacades.

La primera cita serà el proper divendres dia 18 amb “Tenors” . A partir de les 22:00 hores el Teatre Echegaray acollirà aquesta representació que parodia els mítics concerts que durant els anys 90 van fer arreu del món els Tres Tenors. El diumenge 20 a les 18:00 hores continuarà a la Sala Gomis el cicle de teatre familiar encetat pel consistori amb la representació de “Descobrint l’Illa del Tresor”.

El 10 de febrer arribarà a l’Echegaray “Concerto a Tempo d’Umore”, un espectacle que combina el teatre gestual amb molt d’humor. El divendres 22 de febrer i el diumenge 3 de març arribaran a la Sala Gomis les dues representacions que reivindiquen a la dona: “En Tierra” i “Amelia…Que no te corten las alas”.

El 10 de març arribarà a l’Echegaray “Crimen Perfecto”, una obra oferida per l’Ajuntament que conclourà les activitats del cicle “Ontinyent Setmana Negra”. El 7 d’abril hi haurà altre espectacle per als més menuts, “Mi Primer Vivaldi”, una idea original d’Ara Malikian que portarà als xiquets a un viatge musical per les estacions de Vivaldi. El 12 serà torn a l’Echegaray per a “Molt de soroll per a no res”.

Finalment el 10 de maig arribarà “We Love Queen”, on es fa un homenatge a la música del grup teatralitzant-la sense perdre l’essència de les cançons.

A aquestes cites se sumaran les activitats que organitza l’Ajuntament com Ontinyent Medieval i Ontinyent al Carrer, que tenen la seua programació específica. Així com l’agenda de programació de les diferents associacions i entitats locals que inclou festivals i concerts de música, teatre o dansa. En tots els casos les representacions seran al Teatre Echegaray i  les entrades es podran adquirir a www.caixaontinyent.es i presencialment a la Casa de Cultura, amb descomptes en la venda anticipada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.