NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El poliesportiu municipal d'Ontinyent introdueix millores per valor de 70.000 euros

Noves màquines al gimnàs o un marcador electrònic al pavelló.

Noves màquines al gimnàs,  eixugapistes, un bicicleter, nous dipòsits d’aigua calenta i un marcador electrònic han augmentat i millorat les condicions i comoditats dels usuaris al poliesportiu municipal d’Ontinyent. Ahir l’alcalde, Jorge Rodríguez i el regidor d’Esports, Óscar Borrell passaren llista a les noves millores introduïdes que han comptat amb un pressupost de 70.000 euros. En total als últims anys la inversió destinada a aquesta instal·lació supera els 2 milions d’euros

Pel que fa al bicicleter és tancat i possibilita el resguard de vuit bicicletes i el marcador electrònic s’ha instal·lat al pavelló.

A aquestes últimes es sumaran altres noves millores que ja es decidiran el proper dilluns en la nova reunió del Consell Municipal d’Esports.

Aquesta ha estat una de les novetats de la proposta pressupostària del govern d’Ontinyent per aquest 2019.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.