NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Tavernes de la Valldigna construeix un centre d'arqueologia experimental a la cova del Bolomor

Amb ajuda de la Diputació.

El jaciment arqueològic de la Cova del Bolomor, a Tavernes de la Valldigna, comptarà amb un centre d’arqueologia experimental que es construirà amb ajuda de la Diputació. La seua vicepresidenta en la seua visita a la localitat i acompanyada per l’alcalde, Jordi Juan va conèixer el projecte i l’entorn natural que a collirà el nou espai d’investigació i divulgació.

La inversió ascendeix a 125.000 euros i es suma a altres ja realitzades com la creació d’una zona de recepció de visitants on es realitzen activitats complementàries a les visites a la Cova.

La cova del Bolomor constitueix un jaciment arqueològic clau per a l’estudi dels neandertals i en ella s’han trobat les restes humanes més antigues de la Comunitat Valenciana. A més les investigacions que es desenvolupen són fonamentals per a la comprensió del control i ús del foc per part de l’espècie humana.

El municipi ha percebut en el que va de legislatura un total de 3.016.647,77 euros a falta de conèixer les inversions del pressupost aprovat per a 2019, un 80% més de fons que els que es van destinar durant el mandat anterior.

Prèviament a la visita, la vicepresidenta va comparèixer a l’Ajuntament per donar tot els detalls de les inversions rebudes a la comarca per part de la corporació provincial, En total s’eleven fins als 45,7 milions d’euros, un 47,7% més que la legislatura anterior.

La inversió per habitant es xifra en 267, 98 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.