NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benigànim crema la foguera en les festes en honor a la Beata Inés

En un acte multitudinari.

Els festers de Benigànim cremaven el diumenge 20 per la nit la foguera en honor a la Beata Inés en un acte multitudinari on no faltaren els festers d’enguany i els veïns del poble. La plaça on es situa l’església de La Puríssima i la Beata Inés estava plena de gom a gom, i l’animació corria a càrrec de la banda de música, que va fer la seua entrada acompanyant als protagonistes del 2019.

Uns festers que han tingut la iniciativa de crear unes rutes adaptades a tot tipus de públics per a conèixer millor la vida de la Beata.

Les dones portaven un ramell de roses blanques, símbol de la puresa, mentre que els homes les acompanyaven vestits de gal·la amb una estampa de la beata penjada al coll. Tots donaven la tradicional volta a la foguera.

Benigànim es preparava per a viure el gran moment, on una traca encenia el monument natural que durant els últims dies han estat muntant els mateixos festers.

La festa de la Beata Inés és molt seguida també pels veïns dels pobles dels voltants i, fins i tot, d’arreu de la Comunitat Valenciana. Grans i menuts observaven l’espectacle junt al castell de focs d’artifici que envaïren de llum i color el cel. Molts aprofitaven també per a immortalitzar aquest moment i guardar un record de la cremà d’enguany.

Una festa entranyable per als veïns de Benigànim que es viu amb molt de sentiment.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.