NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Programa T'Acompanye 2018

Per a la inserció sociolaboral de les persones en situació o risc d'exclussió social

La inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social és l’objectiu final del programa T’Acompanye 2018, tramitat pel departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva.Aquesta segona edició ha estat més ambiciosa perquè ha ampliat les ajudes a 30 noves persones fins arribar a les 150 beneficiaries, perquè s’ha implantat en tota la ciutat i perquè la seua execució  s’ha estès al llarg de tot 2018 amb un equip multidisciplinar. Així, T’Acompanye 2018, actuació finançada per la Unió Europea a través del programa operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020, ha possibilitat el creixement de la ciutat a tots els nivells, econòmic, d’inversió i d’ocupació, sense que ningú es quede darrere.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.