NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació fa efectiu el 90% del cost total per a la construcció del centre de dia d'Agullent

Comptarà amb 25 noves places públiques.

La Diputació ha ingressat ja a l’ajuntament d’Agullent  540.553’11 euros, el 90% del pressupost total de la subvenció, de 600.615 euros, per tal d’avançar amb el projecte de construcció del centre de dia de proximitat per als veïns i veïnes del municipi i la comarca de la Vall d’Albaida.

El projecte s’emmarca dins dels sis centres socials que la Diputació durà a terme amb una inversió biennal total d’11 milions d’euros. Aquesta col·laboració a tres bandes: municipis, Diputació i Generalitat permetrà comptar amb 500 noves places públiques.

En Agullent es farà possible l’oferta de 25 places noves. Aquest centre de dia es durà a terme sobre els terrenys de l’antic Patronat, al mateix nucli urbà, adquirit pel consistori a la parròquia de Sant Bertomeu amb els fons del SOM de la Diputació. té una superfície de 523’13 metres quadrats i està situada al Carrer La Torre, al centre del poble i a escassos metres del carrer major i de l’Ajuntament.

El centre tindrà diferents sales per a l’atenció dels majors segons les seues necessitats a més de les estances comunes i d’administració.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.