NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Atzeneta d'Albaida celebra la XX edició del Dia del Senderista de la Comunitat Valenciana

Amb més de 600 participants.

Atzeneta d’Albaida va celebrar el diumenge 20 de gener la vintena edició del Dia del senderista de la Comunitat Valenciana. Una prova organitzada pel Club Excursionista d’Atzeneta Amics del Benicadell en col·laboració amb l’Ajuntament. Aquest any ha estat un gran èxit i ha comptat amb més de 600 participants i 50 clubs.

A les 08.30 hores del matí excursionistes vinguts des de diferents punts de la Comunitat agafaven forces abans de començar la prova. Tots ben equipats es preparaven junt als seus companys de club. 

L’eixida partiria des de l’Ajuntament, amb un recorregut de 13’5 quilòmetres pels termes d’Atzeneta, El Palomar i Albaida.

El millor ambient es respirava al llarg d’aquesta ruta, de 3 hores i mitja, on van participar també xiquets i fins i tot mascotes. Molts van aprofitar les espectaculars vistes que ofereix la nostra comarca per a immortalitzar aquesta excursió

Una prova amb premi per al club amb més participants, per al senderista més veterà i trofeu infantil a més de reconeixements als 54 grups participants i als tres primers en arribar.Sempre amb temps per a fer un descans per a un bon esmorzar. La prova finalitzaria en l’alberg del poble.

Una jornada de bona ruta per a conèixer tots els atractius del Benicadell i la comarca.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.