NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Integració per al Dia de la Discapacitat

El usuaris del centre ocupacional d´Ontinyent comparteixen activitats amb els treballadors de la piscina en el Dia de la Discapacitat

Sentir-se integrat, tan social com laboralment, és el somni de qualsevol discapacitat i, per a celebrar el seu dia, els directius del centre ocupacional d’Ontinyent, els responsables de la piscina coberta i l’Ajuntament pensaren que seria bona idea que compartiren unes hores de la jornada laboral amb els treballadors de la piscina, una instal·lació que visiten cada divendres com a usuaris i que ara ja coneixen des de dins.

El més important és que els huit usuaris que han participat en esta iniciativa es senten integrats i valorats, experimentant el dia a dia d’un treballador i compartint les exigències i les gratificacions d’un treball que els ha encantat.

Després de l’èxit d’esta jornada, la piscina municipal ha organitzat per al dia 12 un matí d’activitats per a tots, on podran disfrutar de gimnàstica, activitats aquàtiques i moles sorpreses.

Els que vullguen participar ho tenen ben fàcil, només han de reservar la seua plaça a les instal·lacions de la piscina coberta. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.