NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva enceta oficialment els actes de l'Encontre Diocesà 2019

Amb la Jornada de Presentació i Convivència amb prop de 800 persones.

Oliva ha encetat oficialment el programa d’actes de l’Encontre Diocesà de Confraries i Germandats de la Setmana Santa de la Diòcesi de València 2019, que acull enguany amb responsabilitat i il·lusió, i en el qual participaran un total de 41 municipis de la diòcesi. El Teatre Olimpia va ser la seu de celebració aquest dissabte de la Jornada de Presentació i Convivència, que va donar a conèixer el cartell i la guia de l’Encontre; i que va comptar amb un dinar de germanor on van participar al voltant de 800 persones.

Un esdeveniment de gran rellevància que servirà per a promoure la Setmana Santa i les tradicions més arrelades de la ciutat per tota la Diòcesi de València.

El cartell és obra de l’artista oliver Miquel Visens, que combina diferents tècniques mixtes en aquest tribut simbòlic a la Setmana Santa d’Oliva.

I es que Oliva viu amb gran devoció i sentiment aquestes festes. Per això des de fa mesos la Regidoria de Festes es troba treballant per tal que siguen declarades d’Interès Turístic Autonòmic.

La Junta Central de Germandats de la Setmana Santa d’Oliva ha treballat al llarg d’aquests mesos per a preparar un programa intens d’actes amb l’Exposició Diocesana o la Setmana Cultural, que viurà la seua setmana gran del 24 al 30 de març amb una processó multitudinària on participaran entre 4.000 i 5.000 confrares de tota la diòcesi.

Una cita que il·lusiona molt al poble i que espera l’arribada de tota la ciutadania per a gaudir de l’Encontre Diocesà.

L’acte de cloenda d’aquest any intens, arribarà el proper 24 de novembre amb una representació de la cerimònia del Desclavament d’Oliva. Un Encontre Diocesà que vetlarà per mantenir vives les tradicions locals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.