NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Desenes de famílies participen en "Comboi per la Natura" a Agullent

Amb tallers i tasques de reforestació.

Un “Comboi per la Natura” és l’activitat desenvolupada ahir al paratge de l’Ermita de Sant Vicent Ferrer d’Agullent, organitzada per la regidoria de Medi Ambient. Una gran matinal, on la participació de famílies fou massiva que arrancava a les 10 del matí a la replaça de la mateixa ermita amb una xocolatada amb mona i que va incloure diversos tallers i reforestació.

Així els assistents, amb els plantons en mà i els utensilis necessaris per a la reforestació com destrals se n’anaren a la muntanya per introduir noves espècies d’arbres i arbustos com carrasques,  roures, arbocers o marfulls, en una zona on ja hi ha una pineda adulta per fomentar la diversitat d’espècies en aquest paratge. Una activitat que a Agullent ha impulsat l’acció ciutadana en defensa del medi ambient i que ha promogut l’educació ambiental.

Paral·lelament també es van celebrar diferents tallers, un de diorames i altre de caixes-niu.

Determinades aus insectívores d’interès forestal utilitzen els buits naturals que es produeixen al tron i branques grosses dels arbres per a nidificar i per a protegir-se de les inclemències atmosfèriques o de l’acció depredadora dels seus enemics naturals. Les caixes niu supleixen les carències d’aquests buits, aconseguint-se un increment generalitzat en les poblacions d’aquestes aus i la seus estabilitat i permanència en l’ecosistema forestal. El taller va incloure la construcció de les caixes,  el pintat de vernís i com no la seua  col·locació als arbres perquè puguen ser ocupades.

Les activitats amb motiu de la commemoració del Dia de l’Arbre tindran continuïtat aquesta setmana. El diumenge 3 de febrer s’ha programat l’actuació de la companyia de teatre i telles el Ball de Sant vito que oferirà l’espectacle familiar “El rei Mides i les metamorfosis” amb un escenografia creada a partir de materials reutilitzats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.