NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Concert d´Andreu Valor en l´Echegaray

Serà el dia 12 i participaran músics de la comarca

El divendres 12 de desembre al teatre Echegaray d’Ontinyent, el cantautor de Cocentaina Andreu Valor, presentarà el seu últim treball “Malgrat la pluja” amb un format de luxe, banda de sis músics amb col·laboracions d’amics artistes de la comarca. Al cas de la capital de la Vall i entre altres es comptarà amb la presència de Miquel Gironés, antic Obrint Pas.

La Gira arrancava la passada setmana en mateix format banda, al teatre Micalet de València.

Les entrades ja estan a la venda al preu de sis euros anticipada i vuit en taquilla en la web i oficines de Caixa Ontinyent. Per obrir boca i dirigit a la gent que anirà al concert, aquest divendres es celebra un sopar a cegues amb l’assistència d’Andreu Valor que oferirà un mini-recital. La cita comença a les vuit i mitja en la Plaça Sant Domingo.

El concert a l’Echegaray tancarà el cicle “Escola Valenciana: la nostra escola” que ha estat organitzat per l’associació Muntis amb col·laboració de l’Ajuntament i la Coordinadora de la Vall en defensa i ús del valencià.

La programació s’ha allargat durant el darrer trimestre d’aquest 2014 encara que es va suspendre un dels actes que es reprendrà l’any que ve.

Els recordem que el concert d’Andreu Valor serà el 12 de desembre a les deu i mitja al teatre Echegaray.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.