NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Girsa retirarà els residus de 9 pobles de La Costera i La Canal

Permetrà un estalvi mitjà de 6.000 euros per poble i any

Nou dels 19 ajuntaments que conformen la Mancomunitat de Municipis de La Costera-La Canal han firmat un conveni amb GIRSA per a la retirada de residus que els permetrà estalviar 320.000 euros en sis anys. Els pobles adherits són Enguera, Cerdà, Llanera de Ranes, Vallés, Genovés, Rotglà i Corberà, Vallada, La Font de la Figuera i Moixent.

La recollida de residus va eixir a concurs i varen ser tres les empreses que es presentaren. Girsa, , Liasur i Talher. El contracte és de quatre anys més dos prorrogables i l’import total de 2 milions d’euros, estalviant una mitjana de vora 6.000 euros per poble i any. Però estos no són els únics avantatges, perquè es canviaran contenidors, s’ampliarà la recollida de mobles i es portarà a terme una campanya de conscienciació.

A la firma han acudit els alcaldes dels municipis que s’han adherit a este conveni, la majoria de pobles menuts que, en número d’habitants, sumen un quart del total de les dues comarques que atén la Mancomunitat de La Costera i La Canal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.