NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent inicia un nou procés participatiu per a decidir sobre l'Avinguda Torrefiel

El veïnat del Llombo decidirà si ha de ser o no de doble sentit.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert un procés participatiu amb el qual el veïnat del Llombo decidirà si l’Avinguda Torrefiel ha de ser o no de doble sentit després de 2 mesos de prova per fer definitiva o no la reordenació del trànsit al barri recomanada al Pla General d’Ordenació Urbana i el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, consensuada amb diferents entitats i associacions.

I es que en el Pla General d’Ordenació Urbana aprovat en 2007 per PSOE, Compromís i Eu ja es contemplava que quan s’executara el nou accés des de la ronda sud, l’Avinguda de Torrefiel es podia fer d’únic sentit. Al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, aprovat per la unanimitat del plenari, també s’indicava aquesta recomanació.

Abans del canvi, el passat 8 d’octubre va haver una reunió oberta entre tècnics i representants municipals, l’Inspector de la Policia Local, l’Enginyer d’Obres Públiques i representants de l’Associació de Veïns del Llombo i del Carrer Santa Teresa, els col·legis Santa Maria i Lluis Vives, el Campus Universitari, en la qual es va acordar per unanimitat fer de sentit únic l’Avinguda de Torrefiel.

La consulta s’articularà de forma semblant a “Ontinyent Participa”, podent votar del 5 al 7 de febrer totes les persones majors de 16 anys empadronades al barri del Llombo, a l’Ajuntament, el Centre Cívic del Llombo i la web www.ontinyentparticipa.es.

Les opcions seran dues: doble direcció amb pàrquing en cordó (amb 40 places menys d’estacionament) o direcció única amb pàrquing en bateria i 40 places d’estacionament més. Prèviament, es repartiran fullets al barri per difondre el procés participatiu.

Els resultats oficials es coneixeran el proper 8 de febrer.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.