NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Justícia invertirà 6 milions d'euros per a traslladar els jutjats de Xàtiva al convent de Santa Clara

De la seua ubicació actual al Palau d'Alarcó.

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, anunciava ahir en Xàtiva la inversió de 6 milions d’euros de Conselleria per al trasllat dels jutjats de la capital de la Costera des de la seua ubicació actual al Palau d’Alarcó a l’antic convent de Santa Clara on va tenir lloc la presentació. Sis milions d’euros que s’executaran de forma plurianual i un termini d’execució de tres anys i tres mesos, apuntant com data de finalització en 2022.

Sis milions d’euros és la previsió inicial ja que podria incrementar-se en un futur degut a que l’obra exigeix una important part de demolició.

El consistori cedirà a la Conselleria una superfície de 6.700 m2 en la part que recau a l’Albereda Jaume I, reservant-se de Santa Clara les parts protegides com BIC. Les noves instal·lacions albergaran tots els òrgans judicials ja existents quatre jutjats d’instrucció i es reservarà més espai per si en algun moment augmenta la planta judicial. En total es dóna servei a una població de 87.585 persones repartides entre 26 municipis.

Actualment els jutjats es troben al Palau d’Alarcó, edifici del segle XVII que gaudeix de protecció patrimonial; té greus problemes d’accessibilitat que no es poden solucionar i no té espai per a ampliacions. En la visita de la consellera en maig de l’any passat es va decidir que la millor opció per dotar a Xàtiva d’uns jutjats dignes seria el trasllat a altra seu.

Aquesta actuació forma part del Pla d’Infraestructures Judicials de la Comunitat Valenciana que va a suposar la inversió de més de 213 milions d’euros durant els propers anys.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.