NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva presenta la VII edició de la Fira de Minerals, Fòssils i Gemmes

I la 3ª Setmana de la Ciència.

Oliva ha presentat la setena Fira de Minerals, Fòssils i Gemmes. Amb el lema “Una aventura a l’era dels dinosaures”, se celebrarà els dies 9 i 10 de febrer al Centre Polivalent amb entrada gratuïta.

L’edició d’enguany es centra en el període juràssic, amb l’exposició d’una rèplica científica, exacta i a mida real d’un fòssil de Tyrannosaurus rex. 

Gran part de les jornades es dediquen a l’activitat comercial, amb quasi una vintena d’expositors especialitzats, tant valencians com d’arreu del món. El públic podrà comprar peces de col·lecció, pedres precioses, joies i bijuteria.

També hi haurà jocs i tallers pràctics. Els més menuts s’endinsaran en l’apassionant món dels dinosaures, descobriran la disciplina de la paleontologia, i podran construir i pintar la seua espècie preferida. Aquestes activitats gratuïtes tindran lloc dissabte i diumenge d’11.30 h a 13.30 h i de 17.30 h a 19.30 h.

A més, els assistents podran guanyar alguns dels minerals i fòssils de la fira, que es rifaran en el tradicional sorteig de diumenge, a les 6 de la vesprada.

Els primers a participar en la setena edició seran els i les alumnes de 6é de Primària de les escoles d’Oliva, els dies 7 i 8 amb una explicació dialogada, i diferents activitats pràctiques al voltant de l’esquelet del tiranosaure.

Per altra banda, els visitants podran gaudir també de l’exposició itinerant Fotciencia 15 de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), que pretén acostar la ciència al públic a partir d’un recull fotogràfic de temàtica diversa amb una perspectiva artística i estètica. I es que els propers 7 i 8 de febrer, Oliva celebra la tercera edició de la Setmana de la Ciència, que comptarà amb diverses conferències al voltant de les ciències pures i l’economia.

La Fira es podrà visitar el dissabte 9 en l’horari de 10.00 h a 14.00 h i de 16.30 h a 21.00 h, mentre que el diumenge dia 10, tancarà les portes a les 20.00 h.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.