NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El diumenge 10 de febrer els equips de Barxeta i Xeraco s'enfronten al trinquet d'Ontinyent

Dins la Lliga Professional Bankia.

La Lliga Professional Bankia-Trofeu Diputació de València, la competició per equips més important de la pilota valenciana arriba el 10 de febrer al trinquet del poliesportiu municipal d’Ontinyent. La partida serà a les 12 del migdia i enfrontarà a l’equip de Barxeta conformat per Moltó, Josep i Lorja, contra l’equip procedent de Xeraco amb Pablo, Canari i Raúl.

Prèviament a les 10:30 hores es disputarà una partida local de raspall amb un preu conjunt d’entrades per a la jornada de 5 euros.

El Club de Pilota Ontinyent, a més, ha deixat enllestit el trinquet i conduiran amb ajuda als jutges, marxadors, jugadors i públic present al trinquet.

Una partida de gran nivell que es suma a altres cites on l’esport estarà present pels quatre costats d’Ontinyent el mateix diumenge 10 de febrer.

Pel que fa a l’esport autòcton molt d’impuls se li ha donat en aquesta legislatura amb les millores al trinquet executades en aspectes com la pintura o l’enllumenat així com l’impuls a l’organització de partides d’alt nivell, els aplecs escolars de pilota, l’escola municipal de pilota o les gestions realitzades davant la Generalitat Valenciana per seguir millorant les instal·lacions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.