NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Conselleria d'Educació informa que les obres del nou IES Francesc Gil de Canals es retardaran 10 mesos

Ha avançat que caldrà sol.licitar a CIEGSA un nou plantejament del projecte.

Un nou contratemps obliga a retardar l’inici de les obres de construcció del nou IES Francesc Gil de Canals. La Conselleria ha avançat que caldrà sol·licitar a CIEGSA un nou plantejament del projecte donades les carències que s'han observat respecte l'actual Normativa. Aquesta nova revisió suposarà, un retard en l'inici de la licitació de l'execució de l'obra d'aproximadament 10 mesos més del que estava previst, que era març d’aquest 2019, tal com es va informar a la direcció de l'institut i al consistori canalí. Així es desprén de la reunió mantinguda aquest mateix dimecres en la Conselleria d’Educació entre el regidor d’Educació i alcalde de Canals, Ricardo Requena, el director de l’institut, Agustí Sauco amb el subdirector general d’Infraestructures, Jesús García i l’arquitecte supervisor del projecte, Vicente Maruenda.

Tot i això, tant la direcció del centre de secundària com l'alcaldia de Canals, van sol·licitar "màxima celeritat en aquest nou tràmit, doncs la demanda de nou institut és ja ancestral, reivindicada des de fa una dècada i van demanar una nova reunió d'ací a 60 dies, que segons aquests últims és el temps mínim que ha de passar per tenir nova informació del projecte.

Mentrestant, l'Ajuntament de Canals, amb coordinació amb la Direcció Territorial d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i la direcció del centre públic de secundària, Francesc Gil, estan buscant un lloc idoni per a donar trasllat, mentre duren les obres d'enderrocament i construcció del nou institut, a professors i alumnes, i que aquests puguen continuar donant les classes amb la màxima normalitat possible. De fet, la segona setmana del mes de febrer hi haurà una reunió a València per a tractar aquest assumpte i, també, els altres relacionats amb els quatre projectes  EDIFICANT que l'Ajuntament de Canals ha traslladat a la Conselleria d'Educació, relatius al CEIP Vicente Rius Guillemes, CEIP Papa Calixte III, CEIP José Mollá i IES Sivera Font.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.