NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Pobla del Duc celebra la festivitat de Sant Blai

Amb el descobriment de la placa commemorativa de la donació de la Casa dels Ferrer.

La Pobla del Duc va celebrar el diumenge 3 de febrer la Festivitat de Sant Blai, el seu patró. Un dia molt especial a la localitat que congrega a tots els veïns en els diferents actes que es programen.

A les 12.00 hores del matí va tenir lloc la tradicional Missa en honor a Sant Blai, cantada per la Coral Parroquial. L’església, plena de gom a gom, va reunir a fidels, veïns i membres de la corporació municipal.

En acabar la missa, es va descobrir al carrer Nou la placa commemorativa de la donació de la Casa dels Ferrer per part de la família de Jorge Albalat. Fruit de la gestió de l’equip de govern, aquest immoble datat al segle XV, ja forma part del patrimoni local.

Un acte al que va assistir tot el poble emocionat, que va poder visitar i gaudir d’una de les cases senyorials més antigues del poble i que conserva gran part de la seua distribució de finals del SXVII i principi del SXVIII.

Una casa que és referent històric i cultural del patrimoni local i que forma part de la història viva de La Pobla del Duc.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.