NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Rotglà i Corberà acull la V edició de la Festa Gastronòmica del Kaki

Una iniciativa per a promoure aquest producte.

Rotglà i Corberà ha acollit aquest dissabte la cinquena edició de la Festa Gastronòmica del caqui. Una iniciativa per a promoure aquest producte, segon en producció en la Comunitat Valenciana, i que ofereix infinites opcions en la cuina. Tant és així que enguany, el concurs gastronòmic ha estrenat com a novetat dues modalitats: una dolça i una salada.

Els amants dels fogons van mostrar la seua imaginació i creativitat presentant al voltant de 45 plats amb el caqui com a protagonista en pastissos, miniatures, i la tradicional tapa. Fins i tot en còctels. 

Al llarg d’aquestes setmanes els participants van realitzar la seua inscripció i visitar el magatzem de Morondo, l’empresa impulsora d’aquesta festa, per a recollir els caquis persimmons amb els quals donar forma al seu plat.

A més, a aquesta festa gastronòmica, es va sumar el concurs del ball amb caqui.

En aquesta cinquena edició els premis del plat salat i el plat dolç valorats en 300€ van ser per a Isabel Soto i Rosa Terol respectivament. En la modalitat de ball amb caqui el primer premi va ser per a Anabel Julvé i Amanda Císcar, guanyadores de 500€. I el segon per a Ana Juan i Mari Àngels Juan, premiades amb un sopar al bar Bienve per valor de 80€.

Una festa del caqui que s’ha convertit en tot un referent a la comarca.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.